menu

Werving & Selectie

In de vakbladen lezen we dat er een tekort dreigt aan gekwalificeerd IT- en sales personeel. De vergrijzing treedt toe en de instroom op hogescholen en universiteiten is traditioneel laag. Geldt dit straks ook voor uw organisatie?

In actie voor de

De optimale match

IT Resource Company is een moderne organisatie met een degelijk karakter. We staan voor flexibiliteit, kwaliteit en samenwerking tussen de specialist, de opdrachtgever en onze eigen organisatie. We gaan uiterst zorgvuldig om met iedere vacature. Immers, in alle gevallen is een optimale match belangrijk voor alle betrokkenen! We beschikken over een uitgebreid netwerk van IT- en Sales professionals.

Recruitment is bij ons geen startersfunctie

Wij bedienen onze klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen de volledige breedte van IT. Zaken doen met IT Resource Company betekent communiceren met een ervaren sparringpartner. Al onze consultants hebben minimaal 15 jaar ervaring binnen het vakgebied en zijn een volwaardig gesprekspartner voor uw HR en IT organisatie. Het beter leren kennen van uw organisatie en het goed inventariseren van uw behoeften en wensen is essentieel en staat dan ook centraal in onze manier van zaken doen.

Recruitment is bij ons dan ook geen startersfunctie!

De 3 vormen

Om volledig tegemoet te komen aan de behoefte van onze opdrachtgevers beiden we 3 verschillende vormen van dienstverlening.

  1. Database- en netwerk search
  2. Advertising
  3. Headhunting

Het afleggen van een assessment bij een gespecialiseerde partner behoort tevens tot de mogelijkheden. Graag kijken we samen met u naar de meest passende vorm voor uw organisatie.