menu

Executive Search

Automatisering is de afgelopen jaren steeds meer een business driver geworden. De complexiteit is sterk toegenomen en tegelijkertijd is de continuïteit van uw IT middelen van essentieel belang. Dit vraagt om sterke en innovatieve ICT leiders die meer dan ooit van strategisch belang zijn geworden voor uw bedrijfsvoering en uw concurrentiepositie.

In actie voor de

IT Resource Company is door haar jarenlange ervaring en groot netwerk tevens gespecialiseerd in ICT directie en hogere ICT management functies. Voor verschillende opdrachtgevers hebben we op professionele wijze CIO, ICT directie, ICT management en ICT unit management rollen vervuld. Daarnaast zijn we u ook graag van dienst als het om ICT midden kader rollen gaat.

Onze aanpak is helder.

We maken graag op voorhand uitgebreid kennis om uw organisatie goed te leren kennen maar vooral om meer te weten te komen over de uitdagingen van vandaag en morgen.


Vervolgens benaderen we o.b.v. headhunting potentiele kandidaten met een persoonlijke pitch en gaan we de eerste gesprekken aan. Uitgebreide verslaglegging volgt alsmede een referentenonderzoek. Indien gewenst kan een onafhankelijk assessment onderdeel zijn van de procedure.